Hou jij ook zo van rondneuzen in die winkeltjes met bijzondere items? In het sfeervolle Nonnenhuus aan de Kerkstraat 12 in Puiflijk vind je sinds zaterdag 18 november de mooiste kunst, brocante, interieur en kado artikelen. Ik ben trots en vereerd met de fijne samenwerking met Netty, de eigenaresse. Vanaf nu vind je er de kleurrijke glas in randlood rendieren, uiltjes, kerstbomen, klavertjes vier en nog veel meer! Kom gerust eens kijken. Op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11 tot 18 uur, of daarbuiten als het bord buiten staat.
Elk seizoen zijn er weer andere schatten te vinden.
Volg Het Nonnenhuus ook op Instagram. 
Vind nu je meest bijzondere december items en geschenken!

ACTUALITEITEN

Reuzenkerstboom 
In december is er natuurlijk volop aandacht voor de kerst. Maak je eigen kerstboom, kerstbal, kerststal of rendier. En iets totaal anders kan ook uiteraard. Er is volop keuze!

Op za.16 en vr. 22 december is er de mogelijkheid om je eigen Forever reuzenkerstboom te maken. Deze is met ruim 40 cm hoog en 20 cm breed meer dan dubbel zo groot als alle andere voorbeelden in het atelier. Let op: Vanwege alle voorbereiding hiervoor is het noodzakelijk om bij je reservering te melden dat het om de reuzenkerstboom gaat. Het is een 6 sterren creatie en inclusief lichtjes. Hier lees je meer over de tarieven. Zonder aparte reservering en voorbereidingen is het niet mogelijk en niet haalbaar om deze reuzenkerstboom te maken. 

Dickensfestijn Druten 
Op zondag 10 december zal ik weer op het leukste en meest sfeervolle evenement van het jaar in deze regio staan, het Dickens festijn in Druten. Met straattheater, braderie en kermis kijk je je ogen uit en waan je je in de Victoriaanse tijd!
Klik hier voor een sfeerimpressie. www.dickensdruten.nl

Workshops
In deze workshops is momenteel nog plaats. Ze beginnen om 9.30 uur (tenzij anders vermeld) en gemiddeld duren ze 4 tot 5 uur, afhankelijk van je keuze en werktempo. Mail aanmelding of vragen naar info@wereldvanglas.nl.
*
Vr. 1 december (om 12 uur)
Za. 
2 december 
Za. 9 december 
Vr. 15 december
Za.16 december
Vr. 22 december
Za. 30 december
*
Za. 6 januari
Vr. 12 januari
Za.13 januari
Vr. 19 januari
Vr. 26 januari
Za. 27 januari
*

Contact formulier

12 + 13 =