Zeemeeuwen
Als je wel van groen houdt maar liever niet ergens voor wilt zorgen dan zijn deze groenblijvers ideaal. Met deze cactussen hoef je nergens meer naar om te kijken en kun je toch van groen genieten om je heen. 
kip met kuikens
Hou je meer van bloemen dan zijn deze juweeltjes een lust voor het oog. Liever in het roze? Blauw? Geel? Rood? Alles is mogelijk. We hebben glas in alle mogelijke kleuren van de regenboog.  
Scholekster

We hebben ook narcissen, sneeuwklokjes en tulpen in het assortiment. Vrijwel alles is realiseerbaar. Zo is er voor ieder wat wils. Wist je dat groen in je omgeving een positief effect op mensen heeft? En dat het niet uitmaakt of dat kunst of echte planten zijn?

Scholekster

Wil je liever een complete boom? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Heb je een leuk idee of een andere wens? Laat het weten via het contactformulier.