Back on track

De vakantietijd loopt op z’n eind. Langzaam wordt alles weer ‘normaal’. De workshops zijn weer begonnen en de schoolvakantie is bijna voorbij. Aan de slag dus weer en de nieuwtjes en de workshops voor de komende maanden hieronder op een rij gezet.  

Ik ben bezig met automatiseren en professionaliseren van wat digitale zaken. Dat ziet er niet alleen mooier uit maar bespaart ook tijd en daardoor kan ik meer bezig zijn met het maken van nieuwe modellen. Ik heb nog wel een wensenlijstje om te maken die ik kan uitrollen. 😉  Misschien heb jij ook wensen of ideeën? Reageer dan zeker op dit bericht als je dat wilt delen. 

Nieuw op de website is een ‘aanmeldblokje’ voor de Specials. Als jij de maandelijkse Specials  voortaan ook automatisch in je mailbox wilt ontvangen dan is dat nu supersimpel geworden. Je vind het ‘aanmeldblokje’ op de homepage van www.wereldvanglas.nl links bovenin. Je ontvangt dan automatisch elke maand de nieuwe workshopdatums, acties, nieuwtjes en kleurrijke inspiratie.  

Er komt binnenkort ook nog een reserveringsmodule op de website zodat je altijd precies kunt zien welke workshops nog plaats hebben. Ik hou je op de hoogte. Gemak dient de mens toch? 🙂 

1 model, 2 uitkomsten
Kortgeleden waren er 2 vriendinnen in een workshop die hetzelfde model uitkozen. De een hield van blauw/groen en de ander van rood/oranje. Je ziet dat de uitkomst vervolgens totaal anders was. Dit is een mooi voorbeeld waaraan je kunt zien dat er zelden precies hetzelfde gemaakt wordt.

Elke workshop is anders en elke uitkomst van een model is anders. Bovendien kun je elk model naar wens wat aanpassen. Dat is zo leuk aan randlood. Staat het op een voetje? Het kan ook hangend of op een lange stengel. Zo geef je er helemaal je eigen draai aan. Het verveelt nooit en de mogelijkheden zijn oneindig. 

Wat regelmatig voorkomt is dat iemand een workshop cadeau krijgt. Soms weten ze zelfs pas enkele minuten van tevoren bij de voordeur wat ze precies gaan doen. Wat een leuke verrassing!

Workshops komende maanden
Hieronder de workshops de komende maanden waar op dit moment nog plaats is. Ze beginnen normaal gesproken om 9.30 uur en gemiddeld duren ze 4 tot 4,5 uur. Voor groepen van 5 tot 8 personen is het ook mogelijk om te overleggen voor een andere datum en tijd. Stuur me een bericht als je nog vragen hebt of om je aan te melden:

*
Zaterdag 26 augustus
*
Zaterdag 2 september
Vrijdag 8 september
Zaterdag 9 september
Vrijdag 15 september
Vrijdag 22 september
Zaterdag 23 september
Vrijdag 29 september
*
Vrijdag 6 oktober
Zaterdag 7 oktober
Vrijdag 13 oktober
Vrijdag 20 oktober
Zaterdag 21 oktober
Vrijdag 27 oktober
Zaterdag 28 oktober

*
Vrijdag 3 november
Vrijdag 10 november
Zaterdag 11 november
Vrijdag 17 november
Zaterdag 18 november
Vrijdag 24 november
Zaterdag 25 november
*
Volg je Wereld van Glas al op Facebook of Instagram? Wellicht tot ziens! 

Liefs, Fiona  

8 + 10 =

9 + 13 =