Zeemeeuwen

Het is altijd fijn om naar vogels te kijken. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Mooie, grote, kleine, drukke, rustige, grappige, onopvallende en kleine vogels. Zoals deze eigenwijze zeemeeuwen. Leuk om ze thuis neer te zetten of om cadeau te doen! 

kip met kuikens

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die zelf kippen houden in hun eigen tuin. De gezellige gele pluizenbolletjes met de moederkip zie je natuurlijk vooral in het voorjaar. Hiermee kun je er het hele jaar door van genieten, maar misschien wil je ze alleen met Pasen neerzetten?

Scholekster

De scholekster kom je in ons land overal tegen. Wist je dat zijn snavel puntiger wordt in de zomer als hij naar emelten en wormen prikt en in de winter stomper wordt omdat hij dan schelpdieren zoals kokkels eet en de snavel gebruikt als beitel?

Mus

Hou jij ook zo van mussen? Gezellige snelle kwetteraars die af en aan vliegen? Door mooi mengglas te gebruiken kun je mooie effecten geven aan hun veren terwijl je met een simpel ijzerdraadje een leuk effect geeft aan de vorm van de vleugels.  

 

uilen
Pelikaan

Deze wijze uiltjes met grote ogen en gezellige kleurtjes mogen in deze serie van vrolijke vogels natuurlijk niet ontbreken. 

 

Deze grappige pelikaan moest ook een plekje krijgen. Wat een prachtige en bijzondere vogels zijn dit toch? Al deze vogels zijn te bestellen of zelf te maken in een workshop.