special februari lente pasen

Special februari 2023

Na al die regen is er toch nog wat kouder en droger winterweer gekomen. Soms lastig voor automobilisten maar leuk voor de kinderen. Ik zeg vaak: gelukkig zit er geen knopje op het weer, want iedereen wil wat anders. Hopelijk komen er niet al te vervelende weersomstandigheden meer voor de mensen die wat langer onderweg moeten zijn. Aan de andere kant is sneeuw en vorst natuurlijk wel leuk voor mensen die van schaatsen of skiën houden. En dan heb je binnenkort natuurlijk ook nog de carnaval waarbij een zonnetje zeker welkom is. Zo zie je maar weer, zoveel mensen zoveel wensen.  Heb je trouwens ook al krokussen en narcissen gezien? Hier in de buurt zie ik ze al volop. Leuk!

Actualiteiten
Hoe leuk is het om bij het paasontbijt je eigen creatie op tafel te kunnen zetten?
Je kunt nu al je plekje reserveren voor de paasworkshops. Er is keuze uit diverse
modellen zoals de paaseieren die je volledig naar eigen wens kunt maken, zowel de kleuren als vormen. Of 2) je kunt een paashaas maken. Of 3) een kip met
kuikentjes. En 4) er zijn ook vrolijke krokussen. En mocht je iets anders willen dat is dat ook mogelijk. Keuze uit vele modellen en thema’s. Voor ieder wat wils!
Gezien het beperkt aantal plaatsen dat er nog is zou ik niet te lang wachten met reserveren hiervoor als je hier belangstelling voor hebt. 

Workshop datums
Hieronder vind je de workshopdatums van komende drie maanden waar nog ruimte is voor 2 of meer personen:

  1. 3 februari, vr. 24 februari, vr. 3 maart, vr. 10 maart,
    vr. 17 maart, vr. 24 maart, za. 25 maart.
    Paasworkshops: vr. 31 maart en za. 1 april, vrij. 7 april en za. 8 april
    vr. 14 april, za. 15 april, vr. 21 april, za. 22 april.

Stuur deze special gerust door naar belangstellenden die ideeën zoeken voor familie-uitjes, vriendinnen-uitjes of bedrijfsuitjes voor maximaal 7 à 8 personen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Tot ziens bij Wereld van Glas

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

14 + 8 =