Wereld van Glas special van augustus 2021

Hierbij afgebeeld zie je de special van augustus. Klik erop om te vergroten. We zijn weer van start vol bruisende energie en nieuwe ideeën. Heb jij zin in een gezellig uitstapje en vind je het leuk om creatief bezig te zijn?  Maak je eigen creatie van glas in randlood! Wil je graag elke maand de specials in je mailbox ontvangen? Stuur me dan hieronder een berichtje onder vermelding van ‘specials’ en vermeld of je ze graag via mail of whatsapp wilt ontvangen. Ontvangers van de specials ontvangen elke maand exclusieve aanbiedingen, het programma van de maand, kleurrijke inspiratie en nieuwtjes. 

Varen, vliegen, vissen
Deze maand hebben de workshops een zomers thema: Varen, vliegen, vissen. Uiteraard is het ook mogelijk om iets anders te maken uit onze groeiende collectie met voorbeelden. Er is nog plaats op de volgende dagen:

– Vrijdag 20 augustus, van 9.00 tot 13.00 uur
– Zaterdag 21 augustus, van 9.30 tot 13.30 uur
– Vrijdag 27 augustus, van 9.00 tot 13.00 uur
– Zaterdag 28 augustus, van 9.30 tot 13.30 uur

Meld je via onderstaand formulier aan of stel een vraag, vermeld de gewenste datum en ik neem z.s.m. contact met je op. Wacht niet te lang met aanmelden, vol is vol! 

Zomeractie
Op vertoon van de bon in de nieuwsbrief krijg je in maand augustus 5 euro korting op je workshop. Printen is niet nodig, tonen is voldoende. Stuur dit bericht gerust door naar je familie en vrienden voor een leuk, gezellig, ontspannen en creatief uitstapje. 

Nog een fijne zomer gewenst en wie weet tot snel!

Contact formulier

10 + 11 =