ooievaar met baby

Familie-samenstellingen

Ben je op zoek naar een origineel en betekenisvol cadeau voor je partner, familie of vrienden? Een familie-samenstelling is een bijzonder geschenk dat je samen kunt uitkiezen en maken, of door mij kunt laten vervaardigen.

Paddestoelen

Het is telkens heel bijzonder om te zien hoe treffend een familie uitgebeeld kan worden. Een unieke ervaring en een belevenis op zichzelf. Kom samen met je familie een familie-samenstelling maken. Een leuk en gezellig uitje waarin je je familie vereeuwigt in een mooie creatie. 

Babyschoentjes

Ook een bruidspaar kan afgebeeld worden, al dan niet met kinderen, kleinkinderen, huisdieren. Er zijn diverse modellen, van gestileerd, serieus, hartvormig tot ludiek. 

Babyvoetjes

Je kunt ook alleen de kinderen of kleinkinderen uitbeelden. Maak het helemaal naar eigen wens. Je kunt ook een bestelling plaatsen om het te laten maken. We zoeken dan samen de passende vormen en kleuren uit.  Neem gerust contact op bij vragen of voor het maken van een afspraak.