Deze vlinder was een bijzondere opdracht ter nagedachtenis aan de partner van deze man. Zijn partner hield erg van vlinders. In overleg hebben we de kleur en het model uitgekozen en nu staat deze vlinder op een mooi plekje naast haar foto. Voor mij is het telkens heel bijzonder en betekenisvol dat ik zo iets mag maken en zo mag bijdragen aan verwerking en herinnering.

Je kunt zelf een idee voor een aandenken aanleveren of je kunt je laten inspireren door mijn klapper vol met mogelijkheden. Zoals een combinatie van een of meer van de familiefiguren met deze ster bijvoorbeeld. Vrijwel alles is in overleg realiseerbaar. 

Een vrolijke gebeurtenis kan ook aanleiding zijn voor een aandenken. Zoals een trouwerij bijvoorbeeld. Dit stelletje is in verschillende varianten te maken. Uitbreiding is mogelijk met (bruids)kindjes en zelfs met huisdieren.

Een aandenken kan ook een huisdier betreffen. Deze pootafdruk is natuurlijk in diverse kleuren te maken. Je kunt ook een pootafdruk met inkt op papier drukken en vervolgens (zelf of door mij) realistisch namaken met glas in lood.

Altijd leuk om iets vanwege een geboorte te maken. Zo’n speciaal moment verdient een aandenken toch? Deze babyschoentjes zijn leuk om te geven. Bestel ze of kom ze zelf maken.