ooievaar met baby

Een aandenken is er voor verschillende gelegenheden. Leuke en verdrietige. Denk hierbij aan geboorte, huwelijk, jubileum, maar ook afscheid van een geliefd mens of dier. Rondom kraamtijd, huwelijk of uitvaart is vaak een intensieve periode en een aandenken is een mooi en persoonlijk gebaar. 

Babyvoetjes

Een aandenken ter herinnering aan een liefdevol persoon.  Iemand die dol was op de zee, boten, varen en vissen en de kleur blauw. Al pratend kwamen al deze kenmerken heel treffend bij elkaar in het idee voor deze creatie. 

Babyvoetjes

Je kunt zelf een idee voor een aandenken aanleveren of je kunt je laten inspireren door onze klappers vol met inspiratie. De mogelijkheden zijn oneindig. Bel gerust voor overleg.

Een bruiloft of jubileum van een huwelijk is een leuke aanleiding voor een herinnering in glas. Bijvoorbeeld een bruidspaar van glas in randlood. Het afgebeelde stel is er in verschillende lollige en serieuzere varianten. Uitbreiding is uiteraard mogelijk, zoals met (bruids-)kindjes en huisdieren erbij. Vertel ons je wensen.

Een aandenken kan ook een huisdier betreffen. Deze pootafdruk is in diverse kleuren te maken. Met een inktafdruk of een foto kun je je huisdier vereeuwigen. 

ooievaar met baby

Nieuw leven. Zo’n speciaal moment vraagt een aandenken. Er zijn veel mogelijkheden. Babyvoetjes, slofjes, een kinderwagen, enzovoort. Naam en datum kunnen gegraveerd worden of in mooie letters erop bevestigd worden.

Babyvoetjes

Er wordt regelmatig een vlinder gevraagd. Deze witte vlinder is gemaakt ter nagedachtenis aan de overleden moeder van een mevrouw. Ze vertelde dat ze altijd, als ze aan haar moeder dacht, ergens een witte vlinder zag. Hij kan in elke denkbare kleur gemaakt worden. 

Babyvoetjes

Een blauwe vlinder ter nagedachtenis aan de partner van deze man. Zijn partner hield erg van vlinders en blauw was haar lievelingskleur. In overleg kozen we kleur en model en nu staat deze vlinder op een mooi plekje naast haar foto.