Babyvoetjes

Voor aandenkens zijn er veel verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld deze babyvoetjes bij een geboorte. Je kunt er ook een tekst in laten graveren. Elke kleur is mogelijk, dus kan altijd passend naar eigen smaak gemaakt worden.

Je kunt zelf een idee voor een aandenken aanleveren of je kunt je laten inspireren door mijn klapper vol met mogelijkheden.  Vrijwel alles is in overleg realiseerbaar. 

Een vrolijke gebeurtenis kan ook aanleiding zijn voor een aandenken. Zoals een trouwerij bijvoorbeeld. Dit stelletje is in verschillende varianten te maken. Uitbreiding is mogelijk met (bruids)kindjes en zelfs met huisdieren.

Een aandenken kan ook een huisdier betreffen. Deze pootafdruk is natuurlijk in diverse kleuren te maken. Je kunt ook een pootafdruk met inkt op papier drukken en vervolgens (zelf of door mij) realistisch namaken met glas in lood.

Altijd leuk om iets vanwege een geboorte te maken. Zo’n speciaal moment verdient een aandenken. Er zijn diverse mogelijkheden. Bestel ze of kom ze zelf maken.

De witte vlinder is gemaakt ter nagedachtenis aan de overleden moeder van een mevrouw. Ze vertelde dat ze altijd, als ze aan haar moeder dacht, ergens een witte vlinder zag.

 

De blauwe vlinder was een opdracht ter nagedachtenis aan de partner van deze man. Zijn partner hield erg van vlinders. In overleg hebben we de kleur en het model uitgekozen en nu staat deze vlinder op een mooi plekje naast haar foto. Bijzonder en betekenisvol om zo iets te mogen maken.