ooievaar met baby

Een aandenken is er voor verschillende gelegenheden. Leuke en verdrietige zoals geboorte, huwelijk of jubileum, maar ook het afscheid van een geliefd mens of dier. Rondom kraamtijd, huwelijk of uitvaart is vaak een intensieve periode en een aandenken is dan een mooi en blijvend persoonlijk gebaar.

Babyvoetjes

Als voorbeeld dit aandenken ter herinnering aan een liefdevol persoon. Iemand die dol was op de zee, boten, varen en vissen en de kleur blauw. Al pratend kwamen al deze kenmerken heel treffend bij elkaar in het idee voor deze creatie. 

ooievaar met baby

Nieuw leven! Zo’n speciaal moment vraagt een aandenken. Er zijn veel mogelijkheden. Babyvoetjes, babyslofjes, een kinderwagen, enzovoort. Naam en datum kunnen gegraveerd worden of in mooie letters erop bevestigd worden.

Een bruiloft of jubileum van een huwelijk is een leuke aanleiding voor een herinnering in glas. Bijvoorbeeld dit bruidspaar van glas in randlood. Het afgebeelde stel is er in verschillende varianten, lollige en serieuze.  Uitbreiding is natuurlijk mogelijk met bijvoorbeeld bruidskindjes of huisdieren. 

Een aandenken kan ook een huisdier betreffen. Met een inktafdruk kan de poot van je huisdier heel realistisch nagemaakt worden. Deze pootafdruk is natuurlijk in diverse kleuren te maken. Ook vanaf een foto kan je huisdier vereeuwigd worden. 

Babyvoetjes

Er wordt regelmatig een vlinder gevraagd. Deze witte vlinder is gemaakt ter nagedachtenis aan de overleden moeder van een mevrouw. Ze vertelde dat ze altijd, als ze aan haar moeder dacht, ergens een witte vlinder zag. Hij kan in elke denkbare kleur gemaakt worden. 

kindje met ster

Hier zie je een aandenken voor een kindje dat bij vroeggeboorte is overleden. Heel verdrietig en erg bijzonder dat er dan iets blijvends gemaakt kan worden hiervoor. Je ziet dat de naam erbij geplaatst is. Dat kan natuurlijk ook een datum zijn.

Babyvoetjes

Een blauwe vlinder ter nagedachtenis aan de partner van deze man. Zijn partner hield erg van vlinders en blauw was haar lievelingskleur. In overleg kozen we kleur en model en nu staat deze vlinder op een mooi plekje naast haar foto.

3 + 3 =