Special mei 2022

Op 13 april stond ik met Wereld van Glas in de
Maal en Waalkrant, een huis aan huis krant. Toch leuk, zo’n bericht in een regionale krant met een oplage van een kleine 30.000. Ik ben niet zo iemand die zelf graag in de belangstelling staat dus ik vond het best een beetje spannend. Achteraf viel het natuurlijk erg mee: leuke reacties én nieuwe volgers van de specials, Instagram en Facebook. Al met al dus een fijne ervaring. 🙂


Lente
Dat schept verwachtingen…. Dus aan de slag met nieuwe creaties. Het thema is deze keer natuurlijk de lente! Het buitenleven is weer volop begonnen. Leuk om nieuwe plannen te maken voor de tuin of voor het balkon. Iets anders maken buiten dit thema is uiteraard ook mogelijk. Keuze genoeg!  Ik sprak laatst iemand die elk seizoen een tafel inricht met toepasselijke artikelen van dat seizoen. Wat een leuk idee! 

Workshop datums in mei:
woensdag 11 mei vrijdag 13 mei
woensdag 18 mei vrijdag 20 mei
woensdag 25 mei vrijdag 27 mei
zaterdag 28 mei

Een workshop duurt gemiddeld 3,5 tot 4 uur. In één dagdeel leer je alle benodigde technieken zoals glas snijden, slijpen, randlood aanbrengen en solderen. Dat klinkt spannender dan het is want echt iedereen kan dit leren! En waar nodig wordt je geholpen. Succes gegarandeerd dus. Het is een gezellig en ontspannen uitstapje wat je alleen kunt doen of met familie, vriendinnen of collega’s.

Het basistarief voor een workshop is 35 euro. Dit is inclusief materialen, btw, een drankje en iets lekkers erbij. Daar kan een meerprijs bijkomen afhankelijk van de grootte van het werkstuk. Hiervoor is een gradatie systeem ingericht.

Vroegboekkorting
Als je vóór 8 mei een workshop boekt in deze maand dan ontvang je maar liefst 15 % korting! Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol. Wil je graag op een andere dag of tijd dan hierboven? Of lunch erbij bestellen? Neem dan contact op voor overleg. Dat kan via
Tel: 06-10265580 of mail: info@wereldvanglas.nl.

Kijk voor meer informatie en inspiratie rond op deze website. 

Tot ziens, en een fijne lente gewenst. 

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

4 + 6 =