aug 2022

Special herfst en Halloween 2022

Eerlijk gezegd kon ik niet zo goed kiezen deze keer. De herfst heeft zijn intrede gedaan maar eind oktober is natuurlijk ook weer Halloween. Daarom heb ik het beste van beide verwerkt in deze special. Gewoon omdat het kan. 😉  De komende weken zullen deze twee thema’s dus op de voorgrond staan in de workshops. Maar als je iets anders wilt maken (of bestellen) dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn in de tussentijd weer een hoop nieuwe modellen toegevoegd en een lijst met nieuwe ideeën staat klaar.

Een warm welkom!
Kortgeleden heb ik op de Zeldzaam Mooi markt gestaan in Nijmegen. Dat was echt heel leuk. Het weer zat erg mee, het was een heerlijke dag. Heel fijn! En ik heb er veel leuke mensen ontmoet en mooie gesprekken gehad, waarbij zich een aantal mensen ook hebben aangemeld voor de nieuwsbrief. 

Daarnaast heb ik voor het eerst een actie via SocialDeal gehouden. Nou, dat heb ik geweten. Het liep storm en mede dankzij dit enorme succes zijn de zaterdagen van dit jaar nu zo goed als uitverkocht. Hooguit nog hier en daar nog een plekje voor 1 persoon. Vandaar een warm welkom voor alle nieuwe lezers van de special! Ontzettend leuk dat er zoveel enthousiaste reacties zijn gekomen. Er is nog wel wat ruimte op woensdagen en vrijdagen. Dus wil je nog een workshop boeken …. ik wil je zeker niet opjagen hoor…  maar wacht niet te lang met reserveren.

Workshop datums
Hierbij de nieuwe workshopdatums voor dit jaar.  Neem gerust contact op voor overleg via 06-10265580 of mail naar info@wereldvanglas.nl.

woe 5 okt, vrij 7 okt, woe 12 okt, vrij 14 okt, woe 19 okt,
vrij 21 okt, vrij 11 nov, vrij 18 nov, woe 30 nov, vrij 2 dec, woe 7 dec, vrij 9 dec, vrij 16 dec, za 17 dec, woe 21 dec, vrij 23 dec, za 24 dec.

En daarna even een weekje bijkomen, tijd voor familie en vrienden, terugblikken, vooruit kijken en nieuwe plannen maken.

Tot ziens bij Wereld van Glas!                       

Liefs, Fiona

 

Tip: volg ons ook op Facebook en Instagram!

 

Contact formulier

7 + 5 =