Voorjaars– en Paasspecial april 2022

Alles loopt weer uit. Geurige bloesem in mooie kleuren. Het is niet te missen. Het voorjaar is losgebarsten! We zijn op weg naar Pasen. Speciaal voor dit seizoen is de paasworkshop ontwikkeld.

Even lekker ontspannen

Hou je ervan om mindfull en creatief bezig te zijn? Dan is dit echt iets voor jou. Je maakt je eigen set  paaseieren. Hangend of op een voetje.

Of een voorjaarstafereel. Ook erg leuk. Maak je eigen design, precies zoals jij hem wilt. Met jouw kleuren zodat je er nog jaren plezier van zult hebben. Kies uit de mooiste kleuren glas. Een drankje met wat lekkers krijg je van ons erbij.  Ook leuk als cadeau met een mooie bon voor elk gewenst bedrag.

Met of zonder lunch

Wil je een lekkere lunch erbij? Regelen we voor je. Zoek je een gezellige eetgelegenheid in de buurt? Laat het ons weten. Zodat het een leuk uitstapje wordt. En nog ontspannend ook. We werken samen met een uitstekend lunch café en weten alle leuke tentjes in de buurt. Wacht niet te lang met aanmelden. Vol is vol. Bel of app 06-10265580, of mail via het contactformulier hieronder.

Workshop datums:

– woensdag 30 maart
– vrijdag 1 april
– woensdag 6 april
– vrijdag 8 april
– woensdag 13 april
– vrijdag 15 april
– woensdag 20 april
– vrijdag 22 april

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

15 + 5 =