aug 2022

Special november 2022

De warmste herfstdagen sinds lange tijd. Het is daardoor goed weer voor de paddenstoelen vanwege de vochtige warmte. Ook is het heerlijk weer voor boswandelingen. Gunstig zo rondom de herfstvakantie. Kortom: lekker genieten.

Het is ook de tijd van afscheid nemen. Van de zomerzon. De lange warme dagen. Blaadjes die vallen. De natuur gaat langzaam maar zeker naar haar rustperiode toe. Vroeg donker. De klok een uur terug gezet.

Binnen steken we gezellig lichtjes aan en maken het knusser in huis. Kopje thee erbij… Je merkt dat alles wat meer naar binnen begint te keren. Tijd voor bezinning, een goed boek of een goede film. Knutselen, puzzelen, breien, haken. Of een leuke workshop misschien. Ik merk het ook. De workshops zijn goed gevuld. En wat zijn er al veel mooie dingen gemaakt! Elke keer weer superleuk om te zien wat mensen creëren!

Win actie: maak kans op een gratis workshop!
Het lijkt me erg leuk om een foto-actie te houden. Doe je mee? Het enige wat je hoeft te doen is een mooie foto van jouw creatie van glas in randlood te maken op de plek waar het is komen te staan of hangen. Mail of app deze vóór 15 november naar info@wereldvanglas.nl. Onder de eerste honderd inzendingen verloot ik een gratis workshop glas in randlood bij Wereld van Glas.
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt vermeld in de volgende nieuwsbrief. Ik zie je inzending graag tegemoet!

Dickensfestijn
Noteer alvast in je agenda. Zondag 11 december wordt in Druten weer het jaarlijkse Dickensfestijn gehouden waar ik ook zal staan met een kraampje. Het is een superleuk evenement waar je wordt getrakteerd op schilderachtige Dickens taferelen in Victoriaanse stijl: indrukwekkend straattheater, koren en muziekgroepen, bourgondische horecapunten, nostalgische kinderspelen, knusse kerstfair, verteltheater, mini-concerten, ambachten, knisperende kampvuren, nostalgische kermis en een stadsomroeper. Zin in! Je bent van harte welkom!
Meer informatie: www.dickensdruten.nl

Workshop datums
Hierbij de workshopdatums voor dit jaar waar nog ruimte is voor 2 of meer personen. Ook is er op andere dagen hier en daar nog een plekje voor 1 persoon. Neem gerust contact op voor overleg via 06 – 10 26 55 80 of mail naar info@wereldvanglas.nl.

vrij 18 november
vrij 25 november
vrij 2 december
woe 7 december
vrij 16 december
woe 21 december
vrij 23 december
za 24 december

Tot ziens bij Wereld van Glas!                       

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

5 + 2 =