Welkom voor een gezellige workshop glas in randlood!
Leuk om bijvoorbeeld met collega’s, familie, vriend(inn)en, (schoon)moeder, (schoon)zus of (schoon)dochter te doen. Ook leuk als je samen met je familieleden of vrienden iets wilt (laten) maken om cadeau te doen.

Voorbereiding of voorkennis voor een workshop is niet nodig. Tijdens een workshop neem ik je mee door het hele proces van snijden, slijpen, randlood aanbrengen en solderen. Iedereen kan dit leren. Je hoeft niet speciaal creatief of artistiek te zijn. We hebben mappen vol inspiratie. 

Onder het genot van een heerlijk kopje thee of ander drankje en iets lekkers heb je een gezellige tijd. Je gaat gegarandeerd met een mooi eindresultaat naar huis. Wil je graag combineren met lunch? Wij kunnen dat verzorgen of in de buurt iets aanbevelen.

Overleg gerust voor de mogelijkheden. Bel of
stuur een bericht via het contactformulier. In de meest recente special vind je de workshop mogelijkheden van deze maand. Tot ziens bij Wereld van Glas!