Welkom voor een gezellige workshop glas in randlood!
Op dit moment kunnen er in verband met de huidige maatregelen maximaal 2 personen tegelijk komen. Uiteraard zijn er passende maatregelen genomen zoals ventilatie en desinfectie.  

Voorbereiding of voorkennis voor een workshop is niet nodig. Tijdens een workshop neem ik je mee door het hele proces van snijden, slijpen, randlood aanbrengen en solderen. Je kunt kiezen uit een heleboel patronen en kleuren.

Onder het genot van een drankje met iets lekkers heb je samen een gezellige tijd en je gaat gegarandeerd met een mooi eindresultaat naar huis.

Wil je graag combineren met een lunch? Normaal gesproken kunnen wij dat verzorgen of in de buurt iets aanbevelen. Overleg gerust voor de mogelijkheden. We volgen de geldende richtlijnen van de overheid. Bel me of stuur een bericht via het contactformulier.