Welkom voor een gezellige workshop glas in randlood!
Leuk als uitstapje met familie of vriendinnen, of met collega’s als bedrijfsuitje. Ook heel tof om samen met je familieleden of vrienden iets te (laten) maken om cadeau te doen. De nieuwste workshops staan altijd rechts in de nieuwste special. 

Voorbereiding of voorkennis voor een workshop is niet nodig. Tijdens een workshop wordt je stap voor stap door het hele proces van snijden, slijpen, randlood aanbrengen en solderen begeleid. Iedereen kan dit leren. Je hoeft niet speciaal creatief of artistiek te zijn. Er zijn mappen vol inspiratie en je wordt geholpen waar nodig.

Onder het genot van een heerlijk kopje thee of ander drankje en met lekkers erbij heb je een gezellige tijd. Je gaat gegarandeerd met een mooi eindresultaat naar huis. Wil je graag combineren met lunch of diner? We kunnen een lunch verzorgen of uitstekende horeca in de buurt aanbevelen.

In de meest recente special rechts bovenaan vind je steeds de nieuwste workshopdatums voor deze maand. Overleg gerust voor de mogelijkheden. Bel of
stuur een bericht via het contactformulier. Tot ziens bij Wereld van Glas!