Hoi! Leuk dat je deze Special van Wereld van Glas leest!

Laatst kreeg ik de vraag of ik een mooi glazen bloemenvaasje wilde vullen met tulpen. Echt zo’n prachtig rood vaasje, of misschien wel meer een bloempotje, met een dieprode kleur. Wat leuk! Natuurlijk wil ik dat. Ik heb hiernaast wat foto’s gezet van het proces. Samen kleuren uitgekozen. Gisteren heb ik de tulpen afgeleverd. Dit was ook weer zo’n leuke opdracht. De ontvanger werd er helemaal blij van en zei dat ze nog mooier waren geworden dan voor te stellen was. Heerlijk toch, om iemand zo blij te kunnen maken? 😀  Wil jij ook zo’n gepersonaliseerde creatie? Neem dan contact met me op. Of, ook heel leuk, kom ze zelf maken!


Actualiteiten

* Er zijn een paar plaatsen vrijgekomen vlak voor de zomervakantie, in de workshop van zaterdag 8 juli. Heb je zin in een gezellig en creatief uitje? Wees er dan snel bij!

* Er komt binnenkort een nieuw systeem aan waarmee je veel makkelijker je workshop kunt reserveren via de website. Het moet nog ingericht worden, dat kost even tijd. Ik hou je op de hoogte als er nieuws over is.

* Voorlopig zijn er geen evenementen waar ik aan deelneem. Pas in december verwacht ik weer op een evenement te staan. Wel een van de allerleukste van het jaar, het Dickens festijn in Druten. Deze valt dit jaar op zondag 10 december. Alvast agenderen?  😉

* Er zijn geen aanmeldingen geweest voor de winactie. Jammer? Ja en nee. door iets uit te proberen leer ik of iets werkt of niet. Ik ga weer iets nieuws bedenken. 🙂

* Helaas ontkom ik er ook niet aan om de prijzen te verhogen. De materialen waar we mee werken zijn fors duurder geworden. Sommige zelfs met wel 40 procent! Vanaf 1 juli gelden er nieuwe tarieven. Je vindt ze op wereldvanglas.nl/tarieven.

Workshop datums
Dit zijn de workshopdatums de komende 3 maanden waar nog ruimte is. Voor groepen van 5 – 8 mensen blijft overleg voor een andere datum altijd mogelijk.

za 8 juli
vr. 11 aug
za. 12 aug
vr. 18 aug
vr. 25 aug
za. 26 aug
vr. 1 sept
za. 2 sept
vr. 8 sept
za. 9 sept
vr. 15 sept
za. 16 sept
vr. 22 sept
za. 23 sept
vr. 29 sept
vr. 6 okt
za. 7 okt
vr. 13 okt
za. 21 okt
za. 28 okt

Vanwege zomervakantie is het atelier van 17 juli t/m 6 augustus gesloten.

Zijn er nog vragen? App, mail of bel me dan gerust.
Je krijgt altijd reactie.
En volg je Wereld van Glas al op Facebook en Instagram?

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona