Contact

Voor informatie, bestellingen of het reserveren van een workshop kun je bellen, appen of mailen via onderstaand contactformulier.

Bezoekadres:
Korte Akker 152
6651 WT Druten
Tel: (+31) (0)6-10 26 55 80
We werken alleen op afspraak

Praktische informatie

We hebben mappen vól met voorbeelden dus voorbereiding is niet nodig. Heb je een hele specifieke wens, laat het ons dan van tevoren weten zodat we mee kunnen kijken naar de haalbaarheid ervan.

Bij een reservering graag duidelijk vermelden hoeveel personen en of er sprake is van een cadeaubon of kortingsbon. Neem deze ook altijd mee naar de workshop. Zonder bon betaal je het reguliere tarief. 

De workshops vinden plaats op de 1e verdieping die alleen via een trap te bereiken is.

Maximaal 8 deelnemers per workshop. Wanneer je met een kleinere groep hebt gereserveerd dan kan het zijn dat er andere mensen bij geplaatst worden.

Een workshop duurt ongeveer 3,5 tot 4,5 uur. Je krijgt altijd wat drinken en iets lekkers erbij. Houd er rekening mee dat een workshop kan uitlopen.

In de nabije omgeving kun je gratis parkeren in de aangegeven parkeervakken. Openbaar vervoer (bus) op 10 minuten loopafstand.

Vanwege het werken met glas raden we aan om gesloten schoenen te dragen, dus geen slippers of sandalen. Wij zorgen voor de rest om veilig te kunnen werken. 

 

Lunch 

Heb je een wens voor een verzorgde lunch? Mail of app dan even voor het reserveren hiervan. We kunnen dit voor je verzorgen op onze locatie maar ook iets in de nabije omgeving adviseren.
Allergieën graag vermelden indien van toepassing.
Onze lunchkaart vind je door hier te klikken. 

Breng gerust je eigen eten mee als je dat prettig vindt, wanneer de workshop over lunchtijd heen gepland staat.

Workshop datums

Bij Nieuws vind je de nieuwste specials met workshop datums van de maand. Bel, app of meld je hieronder aan via het contactformulier. We zien je bericht graag tegemoet.

 

Afspraak verzetten of annuleren

Mocht het nodig zijn een geboekte workshop te verzetten of te annuleren dan graag zo spoedig mogelijk doorgeven. Reserveringen die niet minstens 48 uur van tevoren geannuleerd zijn zullen in rekening worden gebracht.

5 + 10 =