Contact

Voor informatie, bestellingen of het reserveren van een workshop kun je bellen, appen of mailen via onderstaand contactformulier.

Bezoekadres:
Korte Akker 152
6651 WT Druten
Tel: (+31) (0)6-10 26 55 80
Alleen op afspraak open

Praktische informatie

  • In het atelier vind je mappen vól met voorbeelden. Het is niet nodig om iets voor te bereiden. Heb je een hele specifieke wens, laat het me dan ruim van tevoren dan kijk ik mee naar de haalbaarheid ervan.
  • Bij een reservering graag duidelijk vermelden voor hoeveel personen en of er sprake is van een cadeaubon of kortingsbon. Neem deze ook altijd mee naar de workshop. Zonder bon betaal je het reguliere tarief. Die vind je op de pagina tarieven.
  • De workshops vinden plaats op de 1e verdieping die alleen via een trap te bereiken is.
  • Maximaal 8 deelnemers per workshop. Wanneer je met een kleinere groep hebt gereserveerd dan kan het zijn dat er andere mensen bij geplaatst worden. Als je dat niet wilt dan is het ook mogelijk om de workshop af te kopen. 
  • Een workshop duurt gemiddeld ongeveer 4 tot 4,5 uur.  Een drankje en wat lekkers zijn inbegrepen. Houd er rekening mee dat een workshop kan uitlopen. Dat is afhankelijk van het model dat je uitkiest en hoe snel je werkt.
  • In de nabije omgeving kun je gratis parkeren, als er plaats is op de oprit, en anders in de aangegeven parkeervakken. Openbaar vervoer (bus) op 10 minuten loopafstand.
  • Vanwege het werken met glas raden we aan om gesloten schoenen te dragen, dus geen slippers of sandalen. Wij zorgen voor de rest om veilig te kunnen werken. 

Lunch/diner

Wanneer de workshop over lunchtijd heen gepland staat dan breng gerust je eigen eten mee als je dat prettig vindt.  Er wordt natuurlijk altijd drinken en wat lekkers erbij aangeboden tijdens de workshop. 

Wil je aansluitend een verzorgde lunch of diner? Er zijn diverse leuke horeca gelegenheden in de nabije omgeving om aan te bevelen. Vraag naar de mogelijkheden en tips voor een gelegenheid die bij je wensen zal passen. 

Workshop datums

Bij Workshop datums vind je de nieuwste workshop datums voor de komende maanden. Bel, app of meld je hieronder aan via het contactformulier. We zien je bericht graag tegemoet. 

Afspraak verzetten of annuleren

Mocht het nodig zijn een geboekte workshop te verzetten of te annuleren dan graag zo spoedig mogelijk doorgeven. Reserveringen die niet minstens 48 uur van tevoren geannuleerd zijn zullen in rekening worden gebracht.
 

Contact formulier

5 + 7 =