Special maart 2023 workshops

Special april 2023

De lente is weer begonnen! De klok een uur vooruit. Dat is altijd even wennen. Voorheen wist ik nooit wanneer het vóóruit of achteruit was. Maar tegenwoordig heb ik een ezelsbruggetje: In het vóórjaar gaat de klok vóóruit, en in het nájaar náár achteren. Daarmee onthoud ik het nu wel. 😉

Actualiteiten
Komende zondag 2 april is Wereld van Glas te vinden op dé voorjaars- en paasmarkt in Maas en Waal. Een oergezellig evenement dat zich in- én outdoor afspeelt rond de Hoender in Dreumel op zondag 2 april met tussen de 60 en 100 kramen. De moeite waard voor een gezellig dagje uit. Wellicht zien we elkaar daar!

Nieuwe modellen
Verder zijn er weer nieuwe modellen opgenomen in de collectie. Zoals deze mooie rode bloemen hiernaast, maar ook op verzoek van meerdere mensen een papegaaiduiker, in het Engels Puffins genoemd. Een hele uitdaging om deze goed te ‘vangen’ in glas in randlood, maar ik ben erg blij met het resultaat. Tijdens het ontwikkelen van het model kwam ik erachter dat het echt supertoffe diertjes zijn. Zoek maar eens een filmpje op in Google. Ik ben vanaf nu in ieder geval fan!

Winnaar fotoactie
Inmiddels is de winnaar van de fotoactie geweest waar ik in december over schreef. Ze nam gezellig een vriendin mee en heeft een prachtige boom gemaakt. Het was erg gezellig Annette, veel plezier van je mooie creatie!

Workshop datums
Dit zijn de workshopdatums de komende 3 maanden waar nu nog ruimte is:

vr. 21 april
za. 22 april
vr. 12 mei
za. 20 mei
vr. 26 mei
za. 3 juni
vr. 9 juni
za. 10 juni
vr. 16 juni
za. 17 juni
vr. 23 juni
29 juni
za. 24 juni
vr. 30 juni
za. 1 juli

Winactie!
Voel je vrij om deze special door te sturen naar belangstellenden die ideeën zoeken voor familie-uitjes, vriendinnenuitjes of bedrijfsuitjes voor maximaal 8 mensen. Laat bij een boeking jouw naam vermelden als  tipgever. Komende 3 maanden zal ik deze namen verzamelen. In de laatste week van juni verloot ik onder de tipgevers een 3-sterren workshop op een datum naar keuze!

Zijn er nog vragen? App, mail of bel me dan gerust.

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

1 + 8 =