aug 2022

Naar aanleiding van een leuke opdracht bieden we een nieuwe dienst aan:  ‘Vereeuwig je huisdier”. Ik kreeg van Betty de vraag of ik haar 2 teckels wilde maken van glas in randlood. Wat een leuke vraag! Ze stuurde me een foto van haar hondjes Amy en Pien en in goed overleg hebben we glas uitgekozen om haar idee in glas in randlood te zetten. Ze was er heel erg blij mee en ze hebben een mooi plekje gekregen bij haar thuis boven haar werkplek. 

aug 2022

Pootafdruk

De mogelijkheden zijn ook hierbij weer heel divers. Zo kun je bijvoorbeeld met inkt of een fotokopie een pootafdruk maken en daarvan een glas in randlood creatie laten maken, al dan niet natuurgetrouw of meer abstract in de kleur van je wens. Net wat je wilt.  Bijvoorbeeld zoals afgebeeld met een hart erachter is dit een prachtige en heel persoonlijke herinnering aan je trouwe metgezel.  

 

aug 2022

Overal op toe te passen

In principe is natuurlijk elk huisdier, of het nou je kat, hond, vogel of knaagdier is, te vereeuwigen in glas in randlood. Stuur me een duidelijke foto en je wensen qua grootte en of je het hangend, op een voetje of op een stengel wilt en ik laat je weten wat de mogelijkheden zijn. Mail dit naar info@wereldvanglas.nl. Ik hoor graag van je. 

Contact formulier

2 + 3 =