Jubileumspecial van januari 2022

Heb jij zin in een gezellig uitstapje en vind je het leuk om je eigen twist te geven aan één van deze voorbeelden? Kom dan je eigen creatie maken van glas in randlood! Keuze uit alle kleuren van de regenboog en klappers vól inspiratie. Ook leuk om cadeau te doen! We hebben een mooie cadeaubon voor elk gewenst bedrag. Zodra alles weer open gaat kunnen we weer workshops voor groepen inplannen. Tot die tijd gaan bestellingen en opdrachten in ieder geval gewoon door. 

De eerste verjaardag!
Op 1 januari 2021 is Wereld van Glas officieel van start gegaan. Het was in allerlei opzichten een bewogen jaar, maar wat een leuke workshops zijn er al geweest! Prachtige creaties kwamen voorbij van bijvoorbeeld sfeerlichtjes, familiesamenstellingen, bloemen, vogels, paddenstoelen, vissen, suncatchers, klavervier en zelfs een heuse axolotl. Ook zijn er mooie bestellingen binnengekomen waaronder een boom, een speciaal sfeerlicht, vlinders en babyvoetjes. Ik kijk met veel plezier terug naar alle mooie ontmoetingen en creaties!
Wie jarig is trakteert. Daarom mag iedereen die in januari of februari een workshop boekt rekenen op een leuk verjaardagscadeautje! 

Workshops
De volgende data zijn onder voorbehoud geopend. We starten op tijd om ongeveer 9.30 uur, want gemiddeld duurt een workshop 3 á 4 uur. Wil je liever buiten deze tijden, of een lunch erbij? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

– woensdag 19 januari 
– vrijdag 21 januari
– woensdag 26 januari
– vrijdag 28 januari

Wacht niet te lang met aanmelden. Bel of stuur een app naar 06-10265580, of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

Ik wens je een bijzonder, fijn, gelukkig,
liefdevol en gezond 2022! 

Contact formulier

7 + 5 =