aug 2022

Special januari 2023 en jaarplanning

Allereerst wens ik jou en je geliefden een gelukkig, gezond en gezellig nieuwjaar, en dat al je wensen, dromen en doelen uit mogen komen! We zijn alweer voorbij de winterzonnewende dus de dagen gaan elke dag weer ietsje langer licht zijn. Kijk jij ook uit naar de eerste tekenen van de lente? Of hoop je liever eerst op
winterse taferelen? Wat je ook wenst, er is altijd wel iets van glas in randlood dat past bij je wensen!

Actualiteiten
In deze special vind je naast de workshops voor de komende 2 maanden ook de jaarplanning voor speciale themaworkshops van het komende jaar. Hierin wordt
gewerkt met speciale thema’s van het seizoen. Daarnaast zal je elke maand de gewone workshops in de special van die maand blijven zien voor 2 maanden vooruit. Workshops starten gebruikelijk om 9.30 uur. Er passen maximaal 8 personen in een workshop.

Workshop datums
Hierbij de op dit moment nog beschikbare gewone workshopdatums voor januari en februari en daaronder de speciale themaworkshops voor 2023.

6 januari, 13 januari, 20 januari, 27 januari
3 februari, 4 februari, 10 februari, 11 februari
17 februari, 18 februari, 24 februari, 25 februari

Paasworkshops:  vrijdag 7 april en zaterdag 8 april
Herfst workshops: vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober
Halloween workshops: vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober
Kerst workshops:  8,  9, 15, 16, 22 en 23 december

Stuur deze special gerust door naar belangstellenden die ideeën voor familie-uitjes, vriendinnen-uitjes of bedrijfsuitjes zoeken. Volg ons ook op Facebook en Instagram. Een fijne jaarwisseling gewenst!

Tot ziens bij Wereld van Glas

Liefs, Fiona

 

 

Contact formulier

15 + 8 =