aug 2022

Special augustus 2022

Het duurde iets langer dan je van ons gewend bent voor de Special klaar was maar we zijn weer fris en fruitig na de vakantie. Hopelijk heb jij ook al lekker van het mooie weer kunnen genieten. Hier is weer het laatste nieuws en de nieuwe datums voor de komende maanden.
(klik op de Special om de foto’s te bekijken)


Zeldzaam Mooi markt Nijmegen

Op zondag 4 september vind je ons op de Zeldzaam Mooi markt, op het Valkhof in Nijmegen. Dit uitstapje is zeker de moeite waard. Je vindt er allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook andere rariteiten zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Je vindt er echt eens iets anders en je ontmoet de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Er is voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon) accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer. Er is ook muziek. Zien we elkaar daar?  😉


Vereeuwig je huisdier

Naar aanleiding van een leuke opdracht gaan we een nieuwe dienst aanbieden: ‘Vereeuwig je huisdier”. Ik kreeg van Betty de vraag of ik haar 2 teckels wilde maken van glas in randlood. Wat een leuke vraag! Ze stuurde me een foto van haar hondjes Amy en Pien en in goed overleg hebben we glas uitgekozen om haar idee in glas in randlood te zetten. Ze was er heel erg blij mee en ze hebben een mooi plekje gekregen bij haar thuis boven haar werkplek. Wil jij ook je huisdier of een pootafdruk laten vereeuwigen in glas? Mail of app een foto en we nemen contact met je op.


Onderzoekje naar animo voor cursus

Bij deze doe ik ook meteen een onderzoekje of er animo is om een cursus bij ons te volgen? Ik dacht zelf aan een serie van 4 workshops, 1x per maand, in september, oktober, november en december met een actieprijs van geen € 180 maar € 158 euro. Telkens keuze binnen een thema, bijvoorbeeld het thema dieren, planten, Halloween/herfst en Kerst/winter. Lijkt het je leuk om meer vaardigheid en verdieping te krijgen in glas in randlood? Meld je dan vóór 1 september per mail aan of stel je vraag!


Workshop datums in september en oktober 2022

Hierbij de nieuwe workshopdatums. Ook buiten deze dagen kun je af spreken. Neem gerust contact op voor overleg via 06-10265580 of mail naar info@wereldvanglas.nl.

woe 7 september
vrij 9 september
woe 14 september
vrij 16 september
za 17 september
woe 21 september
vrij 23 september
woe 28 september   
vrij 30 september

woe 5 oktober
vrij 7 oktober
za 8 oktober
woe 12 oktober
vrij 14 oktober
woe 19 oktober
vrij 21 oktober
za 22 oktober
woe 26 oktober
vrij 28 oktober
za 29 oktober

Tot ziens bij Wereld van Glas!                                         
Ook op Facebook en Instagram.

Liefs, Fiona

Contact formulier

15 + 10 =