Tarieven

(Actuele prijzen per 1 januari 2023)

Het basistarief voor een workshop is 37,50 euro. Dit is inclusief materialen, btw, een drankje en iets lekkers erbij. Daar kan een meerprijs bijkomen afhankelijk van de grootte van het werkstuk dat je kiest.

Er zijn 2 methoden om de kosten te berekenen: met het sterrensysteem of per element.  

Sterrensysteem
In het atelier zijn voorbeeldmappen met vele modellen te vinden. Er is ruime keuze. Deze modellen zijn met 1, 2, 3 of 4 sterren gemerkt. Het tarief ziet er dan als volgt uit:

*      = 37,50 euro
**    = 42,50 euro
***  = 47,50 euro
****= 52,50 euro

Elementen
De familiesamenstellingen kosten 12,50 euro per element (=gezinslid) met een starttarief van 42,50,- euro en minimaal 2 elementen. Als voorbeeld het hierbij afgebeelde gezin met 3 gezinsleden ter waarde van 55,- euro. Ook huisdieren of een andere aanvulling zoals een bloem kunnen worden toegevoegd als element. 

Opdrachten
Voor het laten maken van familiesamenstellingen, aandenkens en andere opdrachten wordt altijd eerst een oriënterend gesprek gehouden waarna een prijsopgave volgt. Neem hiervoor contact op.

Overige bijzonderheden
Een workshop duurt gemiddeld 4 uur. Houd er rekening mee dat een workshop kan uitlopen. Kijk even bij contact voor een aantal praktische zaken. 

Cadeaubonnen
We hebben ook een mooie cadeaubon voor elk gewenst bedrag. Bel, app of mail om deze te bestellen.  

Je kunt in het atelier contant, met de Tikkie app, met pin of per overschrijving betalen. 

 

 

 

Contact formulier

14 + 5 =