Tarieven

(Actuele prijzen per 1 juli 2023)

Het basistarief van een workshop is 52,50 euro. Dit is inclusief een werkstuk van 1-, 2- of 3 sterren, de btw, een drankje en iets lekkers. 

In het atelier kan op de volgende manieren betaald worden: contant, met een betaalverzoek via WhatsApp of scanbare QR-code (dit heeft de voorkeur), per pinautomaat, of per overschrijving vooraf.

Sterrensysteem
In het atelier zijn voorbeeldmappen met vele modellen te vinden. Er is ruime keuze. De modellen zijn met 1, 2, 3 of meer sterren gemerkt, wat iets zegt over de moeilijkheidsgraad van het model. Een werkstuk van 1, 2 of 3 sterren is inbegrepen in het basistarief. Voor werkstukken met meer dan 3 sterren komt er per ster 11,00 euro bij. Het tarief ziet er dan als volgt uit: 

52,50 euro: 1 t/m 3 sterren 

63,50 euro: 4 sterren

74,50 euro: 5 sterren

85,50 euro: 6 sterren

Familiesamenstellingen
Een familiesamenstelling van 3 gezinsleden (= 3 elementen) heeft het tarief van een basisworkshop. Daarna komt er per extra element 11,00 euro bij. 

Als voorbeeld het hierbij afgebeelde gezin met 3 gezinsleden ter waarde van 52,50 euro. Ook andere aanvullingen zoals een huisdier of bloem kunnen worden toegevoegd als element. 

Opdrachten
Het is ook mogelijk om een opdracht te plaatsen en de gewenste creatie door mij te laten maken. Hiervoor wordt altijd eerst een oriënterend gesprek gehouden waarna een prijsopgave volgt en we samen de kleuren glas uitzoeken. Neem hiervoor contact op.

Overige bijzonderheden
Een workshop duurt gemiddeld genomen zeker 4 tot 4,5 uur. Hou er rekening mee dat een workshop kan uitlopen.

De workshops vinden plaats op de 1e verdieping die alleen per trap bereikbaar is. 

Kijk ook even bij contact voor een aantal praktische zaken.

Cadeaubonnen
We hebben ook een mooie cadeaubon voor elk gewenst bedrag. Bel, app of mail om deze te bestellen.  

Contact formulier

6 + 15 =