Zomerspecial juni-juli 2022

Stel je voor… je zit lekker een kopje koffie of thee te drinken en de zon schijnt door je raam of serre. Dwars door je creatie van mooi gekleurd glas. Je ziet de kleurtjes door je ruimte schijnen. Ze schitteren in het zonlicht. Daar wordt je toch vrolijk van!

Precies dat effect creëer je met deze suncatchers, letterlijk vertaald zonvangers. En of je nu regenboog kleurtjes, diverse tinten groen of andere kleurschakering wilt, het kan altijd helemaal naar eigen wens gemaakt worden.

Het ene huis is nu eenmaal het andere niet. De ene persoon houdt van strak en basic en de andere van bont of knus. Zoveel mensen zoveel wensen. Het leuke is dat we zoveel soorten glas hebben dat je altijd iets naar je smaak kunt vinden. Wist je trouwens dat groen altijd past? Neem nou een willekeurige plant, die past in elk huis. Dat heeft moeder natuur weer knap geregeld, nietwaar?

Bedrijfsuitjes en familie-uitjes
Het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs weten ons ook steeds vaker te vinden. Een workshop bij Wereld van Glas is leuk voor jezelf, als uitje je met familie of vriendinnen, maar ook een origineel uitstapje voor bedrijfsuitjes (max. 7 personen). In de regio zijn leuke horecagelegenheden waar je aansluitend gezellig samen kunt lunchen of dineren. Informeer gerust voor ideeën en mogelijkheden.

Workshop datums in juni en juli:
Hierbij de nieuwe workshopdatums voor juni en juli. Ook buiten deze dagen is het mogelijk om af te spreken. Neem gerust contact op voor overleg via 06-10265580 of mail naar info@wereldvanglas.nl.

woensdag 11 juni
vrijdag 3 juni
woensdag 8 juni   
vrijdag 10 juni
woensdag 15 juni
vrijdag 17 juni
woensdag 22 juni   
woensdag 29 juni

vrijdag 1 juli
zaterdag 2 juli
woensdag 6 juli        
vrijdag 8 juli
woensdag 13 juli
vrijdag 15 juli
zaterdag 16 juli   
woensdag 20 juli
vrijdag 22 juli
zaterdag 23 juli

En daarna…. lekker even vakantie, opladen en nieuwe inspiratie opdoen. ‘:-D  Vanaf 17 augustus zijn we er weer met nieuwe energie en ideeën. Daarover meer in de volgende special. 

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

12 + 14 =