Nog even en dan staan ze weer voor de deur: de feestdagen. Kijk je al uit naar de kerstworkshops? Vind je het leuk om samen met je familie of je vrienden je eigen rendier, kerstkous, kerstbal of kerstboom te maken? Of iets anders uit de collectie. Jij mag het zeggen. De keuze is reuze. Je kunt je nu al aanmelden voor de kerstworkshops. Wacht niet te lang met aanmelden want ze zijn populair en vol is vol. Bel, app of mail me om je plek te reserveren. 

Workshops

Hieronder de workshops de komende weken waar op dit moment nog plaats is. Ze beginnen om 9.30 uur (tenzij anders vermeld) en gemiddeld duren ze 4 tot 4,5 uur. Mail naar info@wereldvanglas.nl voor aanmeldingen of vragen.

*
Za.11 november
Vr. 17 november
Za.18 november
Vr. 24 november
Za. 25 november
*
Vr. 1 december (om 12 uur)
Za. 
2 december 
Vr. 8 december
Za. 9 december 
Vr. 15 december
Za. 16 december
Vr. 22 december
Za. 23 december
*
Volg je Wereld van Glas al op Facebook en Instagram?

Heb je nog cadeautips nodig voor de feestdagen? Wat dacht je van een mooie theeset. Zo’n mooie theebeker of tea for one met heerlijke Chinese groene thee is een feest om te ontvangen. 

We hebben ook een mooie cadeaubon voor een workshop. Samen herinneringen maken. De leukste herinneringen zijn nieuwe belevenissen, nietwaar?

ACTUALITEITEN

Dickensfestijn Druten 
Op zondag 10 december zal ik weer op het leukste evenement van het jaar staan, het Dickens festijn in Druten. Zet hem alvast in je agenda. Over belevenissen gesproken. Straattheater, braderie, kijk je ogen uit en waan je in de Victoriaanse tijd! Klik hier voor een sfeerimpressie. www.dickensdruten.nl
 
Winkel
Eind november gaat er een hele leuke winkel geopend worden in Puiflijk, een plaatsje dat tegen Druten aan ligt en haast op een steenworp afstand van het Atelier ligt. Ik verklap nog niet hoe het gaat heten. Hou de social media kanalen in de gaten hiervoor. De eigenaresse heeft gevraagd of ik mijn creaties in haar winkel zou willen aanbieden. Wat leuk! Vanaf de officiële opening zullen mijn mooiste glas in randlood modellen daar verkocht gaan worden. Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid.

Contact formulier

13 + 6 =