Binnenkort, op zondag 14 mei, is het weer moederdag. Een leuke aanleiding om je moeder of schoonmoeder extra in het zonnetje te zetten? Hiervoor heb ik een mooie cadeaubon ontworpen. Wist je trouwens dat er ook steeds vaker mannen voor een workshop glas in randlood komen? Ik krijg steevast leuke reacties en er zijn al erg leuke ’mannelijke creaties’ gemaakt zoals een motor, de racewagen, van Max en het brandweer logo. Erg leuk om al die variaties te zien.

Actualiteiten
Vrijdag 26 t/m zondag 28 mei wordt in het Maas en Waalse Altforst het jaarlijkse 3-daagse evenement Pinkstervaria gehouden. Op de Pinksterzondag wordt het pittoreske Altforst om- getoverd tot een gezellig festijn met een uitermate gevarieerd aanbod voor jong en oud waaronder diverse gratis attracties en spel elementen voor kinderen, outdoor games voor en door jongeren, fierljep-wedstrijden, een bonte diversiteit aan kraampjes, oude ambachten en nog veel meer. Op zondag 28 mei ben ik hier van 10.30 tot 17.00 uur te vinden. Gezellig om je daar te ontmoeten!  Meer info vind je op www.pinkstervaria.nl. 


Workshop datums

Dit zijn de workshopdatums de komende 3 maanden waar nog ruimte is. Voor groepen van 5 t/m 8 mensen is overleg voor een andere datum altijd mogelijk.

vr. 12 mei
za. 20 mei
vr. 26 mei
za. 3 juni
vr. 9 juni
za. 10 juni
vr. 16 juni
za. 17 juni
vr. 23 juni
za. 24 juni
do. 29 juni
vr. 30 juni
za. 1 juli

Winactie
In de vorige Special schreef ik al over de winactie om een 3-sterren workshop te winnen. Voel je vrij om deze Special door te sturen naar belangstellenden die ideeën zoeken voor familie-uitjes, vriendinnenuitjes of bedrijfsuitjes voor maximaal 8 mensen. Laat bij een boeking jouw naam vermelden als tipgever. Deze namen zal ik verzamelen. In de laatste week van juni verloot ik onder de tipgevers een 3-sterren workshop op een datum naar keuze.

Zijn er nog vragen? App, mail of bel me dan gerust. 
En volg je Wereld van Glas al op Facebook en Instagram? 

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona