Wereld van Glas special van september 2021

Hierbij afgebeeld zie je de special van september. Klik erop om te vergroten. De zomer gaat langzaam naar zijn einde. De avonden worden al wat langer. Mensen gaan meer activiteiten binnenshuis opzoeken. Heb jij zin in een gezellig uitstapje en vind je het fijn om mindfull bezig te zijn? Kom dan je eigen creatie van glas in randlood maken.

Wil je graag elke maand de specials in je mailbox ontvangen? Stuur me dan hieronder een berichtje onder vermelding van ‘specials’ en vermeld of je ze graag via mail of whatsapp wilt ontvangen. Ontvangers van de specials ontvangen elke maand exclusieve aanbiedingen, het programma van de maand, kleurrijke inspiratie en nieuwtjes.¬†

Door de bomen het bos(leven) zien
Deze maand hebben de workshops een nazomers thema. We gaan zo langzamerhand weer richting de herfst en dan is het bos altijd weer heerlijk om te bezoeken. Mooie bomen, paddenstoelen, eekhoorntjes en grappige slakken passen goed bij dit thema. Uiteraard kun je ook iets anders maken uit de almaar groeiende collectie met voorbeelden. Er is plaats op onderstaande dagen. Wil je graag buiten deze tijden? Neem dan even contact op.

– Za. 4 september, van 9.30 tot 13.30 uur
– Vr. 10 september, van 9.00 tot 13.00 uur
– Za. 11 september, van 9.30 tot 13.30 uur
– Vr. 17 september, van 9.00 tot 13.00 uur
– Za. 18 september, van 9.30 tot 13.30 uur
– Vr. 24 september, van 9.00 tot 13.00 uur

Nazomeractie
Iedere lezer die deze maand een introducé mee neemt naar de workshop ontvangt zelf 5 euro korting, op vertoon van deze special.

Wacht niet te lang met aanmelden, vol is vol. Je kunt bellen of appen via 06-10265580 of het contactformulier hieronder invullen. Bel gerust voor meer informatie.
Nog een fijne nazomer en wie weet tot snel!

Contact formulier

4 + 8 =