Groot fan
Graag schenk ik een heerlijk kopje thee voor je in. Al jaren ben ik een groot liefhebber van groene thee. Toen ik kennismaakte met Tze Tji Chun Chinese groene thee was ik direct fan van deze heerlijke pure en geurige thee. Vanwege de heerlijke zachte smaak en de gunstige effecten voor je gezondheid kan ik deze thee in het bijzonder van harte aanbevelen!
Daarom ben ik hiervoor verspreidingspunt geworden voor
de regio Maas en Waal en kun je ook de mooie accessoires erbij aanschaffen zoals theebekers met filter, theepotten en bewaarbussen. Deze thee is niet in ‘gewone’ winkels te koop, en komt rechtstreeks van de importeur die de plantage en medewerkers persoonlijk kent. Heerlijk voor jezelf maar ook leuk om cadeau te geven. De thee een keertje komen proeven kan ook. Je bent van harte welkom. Uiteraard kun je deze thee ook proeven tijdens een gezellige workshop in ons atelier in Druten, waar we ook de mooie accessoires hebben, zoals hiernaast enkele voorbeelden zijn afgebeeld.  

Subtiel, zuiver en volledig natuurlijk
De thee wordt in Taiwan op een hoogte van 800 meter verbouwd. Het klimaat en de kwaliteit van de grondsoort zijn mede bepalend voor de kwaliteit van de thee. De omstandigheden in Taiwan zijn zo goed (zuivere lucht, vruchtbare bodem, optimaal klimaat) dat men zelfs in China en Japan de thee er graag vandaan haalt. Bovendien wordt er geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen gebruik. Tze Tji Chun Chinese groene thee ruikt, zonder gearomatiseerd te zijn, heel subtiel naar jasmijnbloemen. Dat komt omdat er jasmijnstruiken rondom de plantage staan. Het is een heel zuiver en natuurlijk product zonder toevoegingen van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakstoffen, of wat dan ook. 

Bijzondere techniek
Bij Tze Tji Chun Chinese groene thee worden alleen de twee jongste topbladeren met de hand geplukt en verwerkt volgens de eeuwenoude
Tze Tji Chun traditie. Volgens deze traditie worden de theetopbladeren eerst kort gestoomd, vervolgens met hete lucht zorgvuldig gedroogd en tot slot wordt elk blaadje met een bijzondere techniek in elkaar gedraaid. De thee is slechts licht gefermenteerd, hierdoor blijven de belangrijke stoffen in de thee bewaard. Deze methode zorgt tevens voor een frisse groene thee met een verfijnd aroma.

Mild voor de portemonnee
Tze Tji Chun Chinese groene thee niet alleen goed voor je lichaam, maar is ook mild voor de portemonnee. In combinatie met de speciale theebekers met filter is deze thee zuinig én handig in gebruik. Drink je elke dag drie koppen thee, dan doe je maar liefst 6 maanden met één pak van 250 gram! Ook op dat gebied is Tze Tji Chun duurzaam.

De goede eigenschappen van deze groene thee op een rijtje:

 • Ondersteuning van het afweersysteem
 • Ondersteuning van hart en bloedvaten (bloedsomloop)
 • Draagt bij aan een gezonde cholesterolspiegel
 • Voor een goede darm- en urinewerking (zuiverend)
 • Voor een goede vochtbalans
 • Goed voor het geheugen en de cognitieve functies
 • Ondersteunt bij typische vrouwelijke lichaamsfuncties (zoals tijdens de overgang)
 • Ondersteunt de prostaat van de man
 • Ondersteunt de stofwisseling
 • Draagt bij aan het handhaven van een goed gewicht
 • Helpt tegen infecties zoals impetigo (krentenbaard), blaasontsteking,
  acne en diverse schimmelinfecties

Zie ook dit filmpje met wetenschappelijk onderzoek (in Engels)

Meer informatie

Wanneer je meer informatie nodig hebt, wilt proeven of een bestelling plaatsen verstuur dan hieronder een bericht of bel of app 06-10265580. 
Afhaaladres voor bestellingen: Korte Akker 152, 6651 WT Druten
(alleen op afspraak).

Contact formulier

2 + 7 =