Special maart 2023 workshops

Special maart 2023

Kom maar op met die lente! Ik denk dat iedereen nu wel toe is aan een beetje zon en warmer weer. Natuurlijk gaan we in het atelier ook mee met de seizoenen en zijn er kipjes, schapen, paaseitjes, leuke vogeltjes en nog veel meer om te maken.

Ik ben weer heerlijk wezen shoppen bij de glasspecialist en heb weer beeldschone glasplaten voor je meegenomen. Voor mij is het daar net zo leuk als voor een kind in een snoepjeswinkel. Schepbakken vol (letterlijk!) met nuggets. Dit zijn glazen bolletjes in alle kleuren van de regenboog. Deze pas je bijvoorbeeld toe als hoofd voor mensfiguren of als waterbubbels bij de vissen.

Paastafel
Het is lekker druk in de workshops (leuk! J) waardoor we wat verder vooruit aan het plannen zijn maar er zijn binnenkort nog wel enkele plekjes beschikbaar, waaronder in de paasworkshops. Dus als jij zelfgemaakte paaseitjes, paashaas, kip met kuikens of krokussen (of iets anders) wilt maken voor je paastafel laat het me dan z.s.m. weten.

Workshop datums
Hieronder de workshopdatums voor de komende drie maanden. Hier en daar is nog een plekje voor 1 persoon. Hieronder de datums waar nog plaats is voor 2 of meer personen. Deze workshops starten om 9.30 uur. De inloop is vanaf 9.15 uur.  De vet gedrukte datums zijn de Paasworkshops.

vr. 24 maart
vr. 31 maart
vr. 7 april

vr. 21 april
za. 6 mei
vr. 12 mei
za. 13 mei
za. 20 mei
vr. 26 mei
za. 27 mei
za. 3 juni
vr. 9 juni

Winactie!
Voel je vrij om deze special door te sturen naar belangstellenden die ideeën zoeken voor familie-uitjes, vriendinnen-uitjes of bedrijfsuitjes voor minimaal 6 en maximaal 7 of 8 personen. Laat jouw naam vermelden als tipgever. De komende 3 maanden zal ik deze namen verzamelen. In de eerste week van juni verloot ik onder deze tipgevers een gratis workshop op een datum naar keuze!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Tot ziens bij Wereld van Glas

Liefs, Fiona

 

 

Contact formulier

7 + 1 =