aug 2022

Special december 2022

Natuurlijk is het even wennen aan de koude en het donker. Ik noem het altijd de molletjestijd omdat je met donker opstaat en naar je werk gaat en ook in het donker weer thuis komt. Maar het is ook de tijd van gezellige lichtjes aan, stamppot, erwtensoep en cadeautjes geven tijdens de feestdagen. Dit is de laatste special voor 2022. Ik wens je veel gezelligheid en liefdevolle dagen deze maand. Zorg goed voor jezelf en ook voor de mensen die het extra nodig hebben momenteel. Wie weet zien we elkaar nog tijdens het fantastische Dickensfestijn op zondag 11 december in Druten of tijdens een van de workshops deze maand. Hou vooral de socials in de gaten voor leuke updates. Fijne feestdagen!

 

 Win actie uitslag
Er zijn zoveel leuke reacties geweest op de winactie.
Echt heel mooi om te zien waar de creaties hun plekje hebben gevonden. Van elke inzending is een lootje gemaakt en de winnaar uit de trekking is Annette uit Zandvoort geworden. Gefeliciteerd Annette! We maken een afspraak samen. 


Workshop datums
Hierbij de workshopdatums voor dit jaar waar nog ruimte is voor enkele deelnemers. Ook is er op andere dagen hier en daar nog een plekje voor 1 deelnemer.
Bel voor overleg via 06 – 10 26 55 80 of mail naar info@wereldvanglas.nl.

Vrij 25 november
Za 26 november (enkele plaatsen beschikbaar gekomen!)
vrij 2 december
vrij 16 december
woe 21 december
vrij 23 december
za 24 december (nog 2 plaatsen!)

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

10 + 6 =