Special van maart 2022

Heb jij ook zo’n zin in een gezellig uitje en even wat ontspanning? Kom dan je eigen creatie maken van glas in randlood! Onder het genot van een warm drankje met wat lekkers erbij creëer je jouw gewenste model. We hebben glas in alle kleuren van de regenboog en klappers vól inspiratie. Ook leuk om cadeau te doen met een mooie cadeaubon voor elk gewenst bedrag.

Vrolijke vogels
Deze maand aandacht voor de vrolijke vogels. Gezellige fladderaars, realistisch,  abstract of gestileerd. Altijd leuk om naar te kijken. Zo hebben we ook nog kipjes, kuikens en ijsvogels in de collectie. Nu de dagen langer worden en de natuur langzaam begint te ontwaken uit de winterslaap hoor je ze ‘s morgens weer gezellig babbelen. Leuk om te maken? Of heb je een ander leuk idee? We staan altijd open voor suggesties. Laat het me weten, dan nemen we die op in de collectie.

Workshops
Op onderstaande data is er ruimte. Wil je liever buiten deze dagen, lunch erbij, of zoek je een gezellige lunchroom in de buurt? Neem dan contact met ons op voor planning en suggesties. Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol. Bel of app via 06-10265580, of mail ons via de website:
www.wereldvanglas.nl.

Tip: we zijn altijd blij met een review op website of de socials! Stuur deze special gerust door naar een vriend of vriendin.

Nieuwe workshop datums:
– woensdag 9 maart 
– vrijdag 11 maart
– woensdag 16 maart
– vrijdag  18 maart
– woensdag 23 maart
– vrijdag 25 maart
– woensdag 30 maart
– vrijdag 1 april

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona

Contact formulier

7 + 12 =