Over mij

Hallo, wat leuk om je hier te ontmoeten! Mijn naam is Fiona Willemsen en ik woon met mijn gezin in Druten in het prachtige land van Maas en Waal. Ik beleef ontzettend veel plezier in het bedenken en maken van creaties van glas in randlood en het geven van workshops hierin. Het is voor mij, en veel mensen met mij, heel mindfull en ontspannend om creatief en met je handen bezig te zijn.

Waarom
Atelier Wereld van Glas is door mij opgericht om dit plezier met anderen te delen. Het is mijn missie om meer kleur en creativiteit in de wereld brengen en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze fijne mix van ambachtelijke technieken en vrijwel onbegrensde creatieve mogelijkheden.  Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen een creatie van glas in randlood laten maken zodat ze kunnen ervaren hoe leuk en ontspannend het is.

Spin-off
De meeste mensen denken bij glas in lood meteen aan de panelen in deuren en ramen. Maar anders dan bij het traditionele glas in lood waarbij je werkt met loodprofielen die H-vormig zijn, werk je nu alleen met het randlood wat een U-vormig profiel heeft. Het is dus eigenlijk een creatieve spin-off van glas in lood panelen. De mogelijkheden ermee zijn vrijwel oneindig! Kijk voor voorbeelden bij de recente berichten onder Nieuws waar je foto’s en inspiratie kunt vinden. Laat je verrassen!

Als een vis in het water
Toen ik zelf voor het eerst hoorde van glas in randlood workshops was ik direct geïnteresseerd. De foto’s die ik zag maakten me meteen enthousiast. Ik ging een workshop volgen en voelde me er als een vis in het water. Het was liefde op het eerste gezicht. Mijn eerste gevoel was: “Wauw! Dit wil ik ook!” En zo ben ik, na me te bekwamen, met Atelier Wereld van Glas begonnen. 

Iedereen kan dit leren
Er ging letterlijk een hele wereld voor me open. Een wereld waarin ik alles om me heen vergeet en helemaal opga in het werken met kleur, patronen, creatieve ideeën en technieken. Daar neem ik je graag mee naar toe. Het is mijn ervaring dat iedereen dit kan leren! Je zult versteld staan hoe snel je eerste stappen in dit proces al tot mooie resultaten leiden. Wil je ook mee op ontdekkingsreis? Neem dan contact op voor een afspraak. 

Verantwoord
Wereld van Glas werkt ook met veel aandacht voor veiligheid en het milieu. Ik vind het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan met onszelf en onze omgeving. Daarom wordt er op een verantwoorde wijze gewerkt. Waar mogelijk wordt alleen gewerkt met duurzame en milieuvriendelijke producten. Restproducten worden volledig gerecycled.