Special juni 2023

Binnenkort, op 2 juni, ben ik jarig. Niet zomaar jarig want ik wordt deze keer 50. Nu heb ik daar zelf niet zo’n last van. Maar het klinkt wel een beetje…. Nou ja, het is maar een getalletje zeg ik altijd. Je bent zo oud als je je voelt. En wie jarig is trakteert! Daarom deze keer een extra bijzondere actie. Want wie in juni een workshop op een vrijdag boekt en 2 betalende deelnemers meeneemt ontvangt 50 procent korting op zijn eigen workshop! Dat is nog eens een aanbieding! En deze aanbieding komt ook nooit meer terug.

Actualiteiten
Zondag 28 mei wordt in het Maas en Waalse Altforst het jaarlijkse 3-daagse evenement Pinkstervaria gehouden en wordt het pittoreske Altforst omgetoverd tot een gezellig festijn met een uitermate gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waaronder diverse gratis attracties en spel elementen voor kinderen, outdoor
games voor en door jongeren, fierljep-wedstrijden, een bonte diversiteit aan kraampjes, oude ambachten en nog veel meer. Op zondag 28 mei ben ik hier van 10.30 tot 17.00 uur te vinden. Gezellig om je daar te ontmoeten!  Meer info vind je op www.pinkstervaria.nl of op facebook.com/PinksterVaria/.

Workshop datums
Dit zijn de workshopdatums de komende 3 maanden waar nog ruimte is. Voor groepen van 5 t/m 8 mensen is overleg voor een andere datum altijd mogelijk.

vr. 9 juni
za. 10 juni
vr. 16 juni
vr. 23 juni
za. 24 juni
do. 29 juni
vr. 30 juni
vr. 7 juli
za. 8 juli
za. 15 juli
vr. 11 augustus
za. 12 augustus
vr. 18 augustus
za. 19 augustus
vr. 25 augustus
za. 26 augustus
vr. 1 september
za. 2 september

Vanwege zomervakantie is het atelier van 17 juli t/m 6 augustus gesloten.

Winactie
In de vorige Special schreef ik al over de winactie om een 3-sterren workshop te winnen op een datum naar keuze. Je leest er meer over in de laatste special
bij nieuws op www.wereldvanglas.nl. Nu is het zo dat er ondanks diverse aanmeldingen nog geen tipgevers zijn aangemeld. Je hebt dus nog alle kans om deze 3-sterren workshop te winnen! Dus tip je personeelsvereniging, teamleider of organisator van je familiedag of vriendinnen dag en win zo’n toffe workshop!

Zijn er nog vragen? App, mail of bel me dan gerust. 
En volg je Wereld van Glas al op Facebook en Instagram?

Tot ziens bij Wereld van Glas!

Liefs, Fiona

 

Contact formulier

8 + 10 =