Deze familiesamenstelling is een vader, moeder, zoon en dochter. Samen met de dochter hebben we de kleuren en patronen uitgezocht. Het was een erg leuke verrassing voor haar ouders en ze waren er heel enthousiast over. Altijd leuk om mensen zo blij te maken. 

Deze vader, moeder en dochter zijn de eerste familie die ik ooit samenstelde. Door rustig de tijd te nemen voor het uitkiezen van de juiste kleuren en vormen is het een treffende samenstelling geworden. Er zijn oneindig veel combinaties van vormen en kleuren mogelijk zodat je je eigen familie op een passende wijze kunt samenstellen.

harteliefjes

Je kunt ook alleen de kinderen en/of kleinkinderen samenstellen. Zelfs de huisdieren kunnen een plekje krijgen in het geheel. Voor ouders of grootouders een onvergetelijke herinnering. Kom ze zelf maken in een workshop op laat ze voor je maken en zoek zelf de passende kleuren en vormen uit!

Een bruiloft of jubileum kan een leuke aanleiding zijn om samen een familiesamenstelling cadeau te geven. Hoe leuk is het als een echtpaar, gezin, familie of opa en oma met hun kinderen en/of kleinkinderen vereeuwigd worden? Een uniek cadeau als aandenken aan een bijzondere dag.